Τρόποι Αποστολής

Το κατάστημα airsoftmania εξυπηρετεί τους πελάτες του με χρήση εταιρείας ταχυμεταφορών, απευθείας στην διεύθυνση αποστολής και εγγυάται την υψηλότερη ποιότητα συνέπειας, ταχύτητας και ασφάλειας. Εάν και εφόσον επιθυμείτε εναλλακτικό τρόπο αποστολής, μπορείτε να το δηλώσετε στο ειδικό πεδίο "Σχόλιο στην παραγγελία".


Χρόνος Διεκπαιραίωσης

Το μεγαλύτερο ποσοστό των παραγγελιών μας, αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα μετά την ολοκλήρωσή της. Αξίζει να σημειωθεί πως το 95% των παραγγελιών που υποβάλλονται μέχρι τις 15:00, επεξεργάζονται και αποστέλλονται την ίδια ημέρα. Με την αποστολή των προϊόντων, αυτά καταγράφονται και ασφαλίζονται. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην συσκευασία εξασφαλίζουν πως τα προϊόντα που θα σας παραδοθούν θα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση όπως έφυγαν από το κατάστημά μας.


Παράδοση των προϊόντων

Για την άμεση και αξιόπιστη παράδοση των παραγγελιών σας, το airsoftmania συνεργάζεται με curier. Ο χρόνος παράδοσης είναι μία εργάσιμη ημέρα για την πλειονότητα των παραγγελιών, με εξαίρεση κάποιες απομακρυσμένες περιοχές όπου ο χρόνος αυτός μπορεί να επεκταθεί στις δύο εργάσιμες (ορεινές περιοχές, νήσους Ανατολικού Αιγαίου, Ρόδος, Ζάκυνθος, κα).


Κόστος αποστολής

Το κατάστημα airsoftmania δεν χρεώνει επιπλέον κόστος για υπηρεσία της πληρωμής με αντικαταβολή.
Το ελάχιστο κόστος των μεταφορικών της παραγγελίας σας ανέρχεται στα 5,5 ευρώ και αφορά δέματα μέχρι 3 κιλά.

Πάνω από 3 κιλά, το κόστος υπολογίζεται αυτόματα στο καλαθι .

Το κόστος της αποστολής εξαρτάται από το βάρος, το μέγεθος και την διεύθυνση παράδοσης της παραγγελίας. Μπορείτε να ενημερωθείτε για το κόστος με την εισαγωγή των προϊόντων που επιθυμείτε στο Καλάθι Αγορών. Το σύστημα θα εμφανίσει αυτόματα το κόστος.


Προβλήματα με την Αποστολή

Εάν για οποιονδήποτε λόγο, υπάρχει το οποιοδήποτε πρόβλημα με τα προϊόντα που παραλάβατε, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με την Εξυπηρέτηση Πελατών στο airsoftmaina@yahoo.com. Εάν η παραγγελία σας καθυστερήσει πέρα των 2 εργάσιμων ημερών, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.


Ανωτέρα βία

Εάν για λόγους ανωτέρας βίας (κακοκαιρία, σεισμός, απεργία, κλπ) η παραγγελία σας δεν είναι δυνατόν να αποσταλεί στους προκαθορισμένους χρόνους, θα σας ενημερώσουμε για την διαδικασία ολοκλήρωσης της αποστολής.